• - 9%

Garmin Fenix 3 HR Sapphire Grey (έως 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ)

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 549.00  
499.00
Κερδίζετε: 50.00 (9%)
010-01338-71
Σε Απόθεμα

Άμεσα σε 24 ώρες

+


Λειτουργικότητα, εμφάνιση και επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς!

 • Ανοξείδωτη κεραία EXO™ για GPS+GLONASS και μοναδική ακρίβεια
 • Έγχρωμη οθόνη Chroma™ 1.2”, ευανάγνωστη στον ήλιο
 • Λειτουργίες προπόνησης όπως εκτίμηση μέγιστης VO2 και σύμβουλος αποκατάστασης (όταν χρησιμοποιείται αισθητήριο καρδιακών παλμών1)
 • Λειτουργίες πλοήγησης όπως ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων, αλτίμετρο και βαρόμετρο, TracBack και Sight’n’Go
 • Συμβατότητα με Connect IQ™ για προσαρμοσμένες εφαρμογές, widgets, προσόψεις ρολογιού και πεδία δεδομένων


Ξεπεράστε τα όριά σας με το νέο fenix 3, το πιο εξελιγμένο ρολόι με GPS για απαιτητικούς αθλητές και μυημένους στην περιπέτεια.


Το Fenix 3 Sapphire HR είναι ένα ανθεκτικό, έξυπνο, εντυπωσιακό ρολόι που μπορεί να μετρήσει τους παλμούς της καρδιάς σας από τον καρπό σας. Εξοπλισμένο με εξειδικευμένες λειτουργίες για την προπόνηση και μία σειρά εργαλείων για την πλοήγηση, το fēnix 3 είναι έτοιμο για κάθε δραστηριότητα και κάθε αγώνα. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα του Connect IQ σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε το ρολόι σας προσθέτοντας προσόψεις ρολογιού, πεδία δεδομένων, widgets και δραστηριότητες. Επιπλέον, το fēnix 3 είναι ένα κομψό και ελαφρύ ρολόι προπονήσεων με GPS που θα σας δώσει ώθηση στην προπόνηση αλλά και στην καθημερινότητα σας καταγράφοντας βήματα, απόσταση και θερμίδες.

Αξεπέραστο στυλ ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες
Οι βασική έκδοση του fēnix 3 είναι: γκρι με ανθεκτικό φακό που δεν χαράζει και μαύρο λουράκι, ασημί με κόκκινο Η έγχρωμη οθόνη Chroma φωτίζεται για να προβάλει δεδομένα σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Το fēnix 3 είναι αδιάβροχο μέχρι 100μ. βάθος και η αυτονομία της μπαταρίας του φτάνει τις 50 ώρες σε λειτουργία UltraTrac, 20 ώρες με GPS και μέχρι 3 εβδομάδες σε λειτουργία smartwatch (ανάλογα με τις ρυθμίσεις).

Εξελιγμένες μετρήσεις φυσικής κατάστασης
Το fēnix 3 είναι εξοπλισμένο με μία σειρά εργαλείων για την προπόνηση που σας βοηθούν να κατανοήσετε και να βελτιώσετε τις επιδόσεις και την φυσική σας κατάσταση. Όταν χρησιμοποιείται ένα αισθητήριο καρδιακών παλμών1 το fēnix 3 συνδυάζει διαφορετικά δεδομένα όπως ταχύτητα, παλμοί ανά λεπτό και μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών για να εκτιμήσει το μέγιστο όγκο οξυγόνου που καταναλώνεται το λεπτό (VO2 max). Οι μεταβολές της μέγιστης VO2 είναι ένας σημαντικός δείκτης της βελτίωσης της φυσικής κατάστασης. Άλλες μετρήσεις της φυσικής κατάστασης περιλαμβάνουν τον σύμβουλο αποκατάστασης, καθώς και την πρόβλεψη επίδοσης αγώνα. Η συσκευή με βάση τη μέγιστη VO2 μπορεί να υπολογίσει τον ιδανικό χρόνο τερματισμού σε αγώνα συγκεκριμένης απόστασης.

Δυναμικές τρεξίματος
Το fēnix 3 ενσωματώνει τις πιο εξελιγμένες λειτουργίες της Garmin για το τρέξιμο. Εφόσον συνδυαστεί με το αισθητήριο καρδιακών παλμών HRM-Run™1, καταγράφει το ρυθμό των βημάτων, την κατακόρυφη ταλάντωση και το χρόνο επαφής του ποδιού με το έδαφος. Αυτές οι μετρήσεις ονομάζονται δυναμικές τρεξίματος και επηρεάζουν την οικονομία τρεξίματος.

Προφίλ κολύμβησης και λειτουργία σκι/snowboard
Το fēnix 3 δεν είναι μόνο για το τρέξιμο καθώς διαθέτει λειτουργίες για την κολύμβηση αλλά και το σκι. Καταγράφει απόσταση, ρυθμό, αριθμό απλωτών και πολλά άλλα τόσο στην πισίνα όσο και στην ανοιχτή θάλασσα. Με την λειτουργία σκι μπορείτε να βλέπετε δεδομένα όπως ταχύτητα, απόσταση, κατακόρυφη πτώση και αυτόματο μετρητή διαδρομών (με αυτόματη παύση για όση ώρα είστε στο lift). Μπορείτε ακόμα να το χρησιμοποιήσετε ως ασύρματο χειριστήριο για τις Action Cameras VIRB.

Ακολουθήστε το δρόμο σας
Κανένα άλλο ρολόι δεν συνδυάζει σε τέτοιο βαθμό τις δυνατότητες πλοήγησης με τις λειτουργίες για την προπόνηση όσο το fēnix 3. Σας βοηθάει να ακολουθήσετε μία διαδρομή ενώ τα ενσωματωμένα αισθητήριά του σας παρέχουν δεδομένα κατεύθυνσης, υψομέτρου και καιρικών μεταβολών.

Καταγράφει τη διαδρομή σας με το GPS καθώς μετακινήστε. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να ακολουθείτε πορείες, να αποθηκεύετε μέχρι 1000 τοποθεσίες και 10000 σημεία διαδρομών.

Προγραμματίστε ταξίδια και μοιραστείτε τις περιπέτειές σας με φίλους με το BaseCamp. Επιπλέον, το fēnix 3 υποστηρίζει ANT+ και Bluetooth για ασύρματη αποστολή σημείων και διαδρομών.

Αλτίμετρο, Βαρόμετρο και Πυξίδα
Το fēnix 3 είναι εξοπλισμένο με αισθητήρια αλτίμετρου, βαρομέτρου και πυξίδας για δεδομένα πραγματικού χρόνου. Το ενσωματωμένο αλτίμετρο παρέχει δεδομένα υψομέτρου και καταγράφει με ακρίβεια την άνοδο και την κάθοδο, ενώ το βαρόμετρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόβλεψη καιρικών μεταβολών με βάση τις τάσεις της ατμοσφαιρικής πίεσης. Η ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων σας δείχνει διόπτευση ανεξάρτητα αν βρίσκεστε σε κίνηση ή όχι.

Το fēnix 3 καλιμπράρει αυτόματα τα αισθητήριά του χρησιμοποιώντας δεδομένα από το GPS. Για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια στα δεδομένα θερμοκρασίας συνδέστε το με το προαιρετικό αισθητήριο tempe™.

Connect IQ
To fēnix 3 δέχεται δεδομένα από την πλατφόρμα του Connect ΙQ ώστε να το εξατομικεύσετε πλήρως με εφαρμογές, widgets, πεδία δεδομένων και προσόψεις ρολογιού.

Μείνετε σε σύνδεση
Με τις έξυπνες ειδοποιήσεις μπορείτε να λαμβάνετε μηνύματα, emails και άλλες ειδοποιήσεις στο ρολόι σας ακόμα και όταν είστε σε κίνηση. Το fēnix 3 δέχεται ασύρματα δεδομένα από συμβατό Smartphone και σας ενημερώνει για τα μηνύματά σας εμφανίζοντας το κείμενο στην οθόνη του ρολογιού.

1 Το αισθητήριο καρδιακών παλμών περιλαμβάνεται σε ορισμένες εκδόσεις και πωλείται χωριστά σε άλλες.
2 Το τηλέφωνο πρέπει να είναι Bluetooth Smart. Επισκεφτείτε Garmin.com/BLE για συμβατότητα

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Ανυπέρβλητης ποιότητας κατασκευή με βάση από ανοξείδωτο ατσάλι και φακό από μεταλλικό τζάμι που δεν χαράζει.
 • Η τεχνολογία καρδιακών παλμών Garmin Elevate™ μετράει την καρδιακή συχνότητα στον καρπό, επιτρέποντάς σας να καταγράφετε τους παλμούς σας οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να χρειάζεστε ζώνη.
 • GPS+GLONASS για ταχύτερη λήψη δορυφορικού σήματος και μεγαλύτερη ακρίβεια σε απαιτητικά περιβάλλοντα
 • Παγκατευθυντική κεραία για GPS/GLONASS στην επιφάνεια του ρολογιού
 • Φακός από υψηλής ανθεκτικότητας ζαφείρι
 • Έγχρωμη οθόνη Chroma 1.2”, φωτεινή, υψηλής ευκρίνειας και ευανάγνωστη στον ήλιο
 • Χρησιμοποιήστε τα Wi-Fi hot spots για αυτόματη μεταφορά δεδομένων στο Garmin Connect™ και για αναβαθμίσεις του λογισμικού της συσκευής
 • Προσαρμόστε την πρόσοψη του ρολογιού, προσθέστε widgets, πεδία δεδομένων, νέες δραστηριότητες και πολλά άλλα
 • Καταγραφή ημερήσιων δραστηριοτήτων (βήματα, απόσταση, θερμίδες, μπάρα κίνησης, καταγραφή ύπνου
 • Ανοξείδωτο λουράκι 316 με PVD
 • Αδιάβροχο μέχρι 100 μέτρα1; κατάλληλο για κολύμβηση.
 • Mέχρι 40 ώρες UltraTrac™, 16 ώρες σε λειτουργία σε λειτουργία προπόνησης/GPS, μέχρι 3 εβδομάδες σε λειτουργία ρολογιού (με συνεχή καταγραφή παλμών), μέχρι 3 εβδομάδες σε λειτουργία smartwatch (με συνεχή καταγραφή παλμών).
 • Βαρομετρικό αλτίμετρο (υψόμετρο και βαρομετρική πίεση) και ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων με αυτόματο καλιμπράρισμα (GPS)
 • Δεδομένα επιδόσεων πραγματικού χρόνου όπως απόσταση, ρυθμός, χρόνος, θερμίδες, ταχύτητα, δεδομένα γύρων και καρδιακή συχνότητα2
 • Όταν συνδυαστεί με αισθητήριο καρδιακών παλμών2, διαθέτει λειτουργίες όπως σύμβουλο αποκατάστασης, πρόβλεψη επίδοσης σε αγώνα και εκτίμηση μέγιστης πρόσληψης οξυγόνου (VO2 max) για να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας
 • Εξαιρετική ποιότητα Garmin για ασφαλή πλοήγηση σε κάθε περιβάλλον, λεπτομερή καθοδήγηση στην σελίδα του χάρτη σε τοποθεσίες και διαδρομές και σίγουρη επιστροφή στην αφετηρία με την λειτουργία TracBack®
 • Πλήρως εξοπλισμένο για να υποστηρίζει και τους πιο απαιτητικούς αθλητές με λειτουργίες όπως δυναμικές τρεξίματος, εκτίμηση μέγιστης VO2 και δεδομένα ισχύος στην ποδηλασία, μετρήσεις για την κολύμβηση τόσο στην πισίνα όσο και στην ανοιχτή θάλασσα.
 • Προπόνηση σε εσωτερικό χώρο χωρίς αισθητήριο ποδιού, αφού με το ενσωματωμένο αξελερόμετρο καταγράφει απόσταση και ρυθμό.
 • Μετράει ταχύτητα 3D, απόσταση, χρόνο, κατακόρυφη πτώση, συνολικές διαδρομές, έχει αυτόματη παύση και αυτόματο εντοπισμό έναρξης διαδρομής και επιπλέον διαθέτει συγκεκριμένες σελίδες μενού για το σκι, ιστορικό διαδρομών και δεδομένα επιδόσεων.
 • Προφίλ κολύμβησης σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο όπου καταγράφονται αριθμός απλωτών, διαλείμματα, απόσταση, ρυθμός και χρόνος. Στην πισίνα υπολογίζει επιπλέον μήκη, τύπο απλωτών και εκτιμάει την αποτελεσματικότητα της κολύμβησης (SWOLF)
 • Αυτόματη μεταφορά δεδομένων στο Garmin Connect, LiveTrack και δημοσίευση σε social media (χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Garmin Connect Mobile σε smartphone4), επιπλέον Smart Notification4 για λήψη μηνυμάτων και ειδοποιήσεων στην οθόνη του ρολογιού
 • Συνδέστε το με το Smartphone5 σας για να κατεβάσετε δεδομένα αποστάσεων για περισσότερα από 40,000 γήπεδα γκολφ σε όλο τον κόσμο
 • Μετράει τον αριθμό, ρυθμό και απόσταση που διανύεται με κάθε κίνηση για να καθορίσει την αποτελεσματικότητα.
 • Πληροφορίες για το μήκος διασκελισμού, την εξισορρόπηση της επαφής με το έδαφος και την κατακόρυφη αναλογία.
 • Παρέχει μετρήσεις που σχετίζονται με την πίεση και τις επιδόσεις καθώς σχετίζεται με προηγούμενες δραστηριότητές σας και το κατώφλι γαλακτικού.


Διαστάσεις:
5.1 x 5.1 x 1.55 εκ.

Βάρος: 85.1γρ

Μέγεθος Οθόνης 3.1 εκ. Διάμετρος

Περιεχόμενα συσκευασίας

 • fenix 3 GPS watch
 • Nylon λουράκι
 • Καλώδιο φόρτισης/δεδομένων USB
 • Φορτιστής σπιτιού
 • Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής

Garmin

ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

  1. Έλεγχος και επιβεβαίωση για τη σωστή συσκευασία του προϊόντος.

  2. Ο πελάτης υποχρεούται κατά την παραλαβή, να αποσυσκευάσει και να ελέγξει τα προϊόντα για να επιβεβαιώσει την ανυπαρξία εξωτερικών, αισθητικών ελαττωμάτων και σε περίπτωση που υπάρχουν δικαιούται να αποκρούσει την παραλαβή του είδους και να το επιστρέψει στο διανομέα άλλως να αναγγείλει την ύπαρξη αισθητικών ελαττωμάτων σε προθεσμία 24 ωρών.

  3. Εγγύηση μπαταρίας 6 μήνες. Η εγγύηση που αφορά τα ηλεκτρονικά μέρη είναι 2 χρόνια και η εγγύηση στα μηχανικά μέρη 1 χρόνο.

  ·ΠΡΟΣΟΧΗ η φόρτιση της συσκευής να γίνεται από σταθεροποιημένο δίκτυο 220V

  ·ΠΡΟΣΟΨΗ πρώτα τοποθετείστε το βύσμα του φορτιστή στη συσκευή και έπειτα στα 220V

  ·Μην αφήνετε να εξαντληθεί τελείως η μπαταρία. Φορτίστε κατά τακτά διαστήματα προτού εξαντληθεί τελείως η μπαταρία.

  Οι όροι εγγύησης ισχύουν για το προαναφερόμενο χρόνο για το κάθε τμήμα της συσκευής. Αξιώνεστε την εγγύηση προσκομίζοντας το στο σέρβις της εταιρείας μας με δικό σας το κόμιστρο μεταφοράς.

  4. Προϋποθέσεις για όλα τα παραπάνω να μην έχουν υποστεί μηχανικές αλλοιώσεις εκτός αν αυτό είναι μέσα στις πρώτες 24 ώρες από την παραλαβή του προϊόντος.

  Παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση μας εντός 24 ωρών.