Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Ηλεκτρονικό Κολάρο Περιορισμού Γαβγίσματος Με Ηχητική Ειδοποίηση - Bark Terminator Advanced Bark Control Collar BT-3 OEM

Κατασκευαστής:
14.90
Σύντομη Περιγραφή:
Ηλεκτρονικό Κολάρο Περιορισμού Γαβγίσματος Με Ηχητική Ειδοποίηση Ένα εύκολο, πρακτικό, ασφαλές και αποτελεσματικό εργαλείο για να σταματήσει κακή συμπεριφορά του σκυλιού που γαβγίζει συνεχώς αναίτια. Οι σκύλοι που γαβγίζουν δυνατά και ασταμάτητα χωρίς λόγο, ενοχλούν όχι μόνο για τους...
MC5071
Μη Διαθέσιμο

Ηλεκτρονικό Κολάρο Περιορισμού Γαβγίσματος Με Ηχητική Ειδοποίηση


Ένα εύκολο, πρακτικό, ασφαλές και αποτελεσματικό εργαλείο για να σταματήσει κακή συμπεριφορά του σκυλιού που γαβγίζει συνεχώς αναίτια.

Οι σκύλοι που γαβγίζουν δυνατά και ασταμάτητα χωρίς λόγο, ενοχλούν όχι μόνο για τους ιδιοκτήτες τους, αλλά και για τους γύρω τους. Εάν παρά τις φιλότιμες προσπάθειές σας για εκπαίδευση, ο σκύλος σας δεν σταματά να γαβγίζει συνέχεια χωρίς λόγο, τότε η μόνη λύση είναι το κολάρο περιορισμού γαβγίσματος Bark Terminator BT-3.

Τοποθετείται εύκολα και παράγει μια ακίνδυνη για το κατοικίδιό σας ηλεκτρική διέγερση κάθε φορά που ανιχνεύει γάβγισμα. Με τον τρόπο αυτό ο σκύλος μαθαίνει να συσχετίζει το γάβγισμα με αυτή την αίσθηση, γεγονός που τον αποτρέπει από το να γαβγίσει συνέχεια.
Το ηλεκτρονικό αυτό κολάρο περιορισμού γαβγίσματος είναι κατάλληλο για σκύλους βάρους 2-60 κιλά.

Το λουρί μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα το μέγεθος του σκύλου.Η αποτελεσματικότητα της εκπαίδευσης εξαρτάται από την ευαισθησία του κάθε σκύλου σε δονήσεις γύρω από το λαιμό.

Χαρακτηριστικά
Διαθέτει 2 επιλογές έντασης ενόχλησης LOW και HIGH.
Επιλέξτε αρχικά το LOW όταν θα γαβγίζει αναίτια δώστε του ταυτόχρονα την ίδια φωνητική εντολή π.χ. «Stop», όταν συνειδητοποιήσει την έννοια της εντολής αφαιρέστε το κολάρο αντιγάβ.
Εάν δεν ανταποκριθεί επιλέξτε ένταση HIGH.
Είναι ασφαλές και αποτελεσματικό εάν χρησιμοποιηθεί σωστά (θα μάθει να σταματάει το αναίτιο γάβγισμα με μία εντολή σας).
Ρυθμιζόμενο το μήκος του κολάρου για να ταιριάζει σε διαφορετικά μεγέθη του σκύλου.
Αυτόματη αύξηση της έντασης, σε ακίνδυνο πάντα βαθμό για το σκύλος σας, όταν το γάβγισμα παρατείνεται.
Το λουρί προσαρμόζεται από 12,5 εκατοστά έως 61 εκατοστά.
Ελεγχόμενο από μικροεπεξεργαστή.
Μικρό και ελαφρύ.
Αναγνώριση ήχου που αποτρέπει λανθασμένη ενεργοποίηση.
LED ένδειξη λειτουργίας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Διαστάσεις: 6,5 x 3 x 3 cm
Βάρος: 75 γραμμάρια.
Λειτουργεί με μια μπαταρία τύπου 4LR44 6V (περιλαμβάνεται).
Χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας.

Περιεχόμενα συσκευασίας
1x κολάρο περιορισμού γαβγίσματος
1 x λουρί για το κολάρο

1 x μπαταρία 4LR44

Κατασκευαστής:
OEM