Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin Delta Upland XC Bundle - Εκπαιδευτικό χειριστήριο & κολάρο με Beeper για σκυλιά (έως 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ)

Κατασκευαστής:GARMIN
269.00
Σύντομη Περιγραφή:
Delta Upland XC: Νέα ολοκληρωμένα συστήματα εκπαίδευσης σκύλων Απλή και αποτελεσματική ηλεκτρονική εκπαίδευση σκύλων στα χέρια σας Εύχρηστη λειτουργία με 3 πλήκτρα με ευανάγνωστη οθόνη LCD, λειτουργία BarkLimiter™ και Beeper με 4 ήχους για το κυνήγι (συμπεριλαμβανομένου του αθόρυβου)...
010-01470-07
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Delta Upland XC: Νέα ολοκληρωμένα συστήματα εκπαίδευσης σκύλων

 • Απλή και αποτελεσματική ηλεκτρονική εκπαίδευση σκύλων στα χέρια σας
 • Εύχρηστη λειτουργία με 3 πλήκτρα με ευανάγνωστη οθόνη LCD, λειτουργία BarkLimiter™ και Beeper με 4 ήχους για το κυνήγι (συμπεριλαμβανομένου του αθόρυβου) και 2 ήχους φέρμας (συμπεριλαμβανομένου του γερακιού)
 • 36 επίπεδα στιγμιαίας και 18 συνεχόμενης διέγερσης και επιπλέον ήχος και δόνηση
 • Κοντές και μακριές επαφές που αλλάζονται από τον χρήστη
 • 5 ρυθμίσεις διορθώσεις για διαφορετικά θέματα συμπεριφοράς
 • Εκπαίδευση για 1, 2 ή 3 σκύλους που ορίζεται από το χειριστήριο (απαιτούνται πρόσθετα κολάρα)

Το σύστημα εκπαίδευσης Delta Upland XC από την Garmin, είναι σχεδιασμένο για τον κυνηγό με εύρος που φτάνει τα 1200 μέτρα, 36 επίπεδα στιγμιαίας και 18 συνεχόμενης διέγερσης, επαφές που αλλάζουν, 5 ρυθμίσεις διόρθωσης και την δυνατότητα εκπαίδευσης για 1, 2 ή 3 σκύλους (απαιτούνται πρόσθετα κολάρα). Ακόμα, διαθέτει πλήρως ρυθμιζόμενη λειτουργία BarkLimiter για πιο αποτελεσματική εκπαίδευση και περιορισμό του ανεπιθύμητου γαβγίσματος. Με το Beeper έχει 8 πιθανούς συνδυασμούς ήχων, συμπεριλαμβανομένων 4 για το κυνήγι (συμπεριλαμβανομένου του αθόρυβου) και 2 ήχους φέρμας (συμπεριλαμβανομένου του γερακιού).

Απλό και αποτελεσματικό
Το Delta Upland XC είναι εργονομικά σχεδιασμένο για να απαιτεί μόνο ένα χέρι για τον χειρισμό του με 3 πλήκτρα δράσης για διέγερση, ήχο και/ή δόνηση. Τα πλαϊνά πλήκτρα και η ευανάγνωστη LCD επιτρέπουν στον χρήστη να αλλάζει εύκολα τις ρυθμίσεις και να εκπαιδεύει ταυτόχρονα διαφορετικούς σκύλους. Η κομψή συσκευή σκύλου διατίθεται με μακριές και κοντές που αλλάζουν για όλες τις ράτσες και την πυκνότητα του τριχώματος και έχει εύρος λειτουργίας που φτάνει τα 1200 μέτρα.

Upland Beeper
Το Delta Upland XC προσθέτει το πολύ ελαφρύ Upland Beeper (μόλις 85 γραμμάρια) - που προσαρμόζεται στο κολάρο του σκύλου. Έχει 4 ήχους για το κυνήγι (συμπεριλαμβανομένου του αθόρυβου) και 2 φέρμας (συμπεριλαμβανομένου του γερακιού). Ενσωματώνει την τελευταία τεχνολογία ήχου για εύρος που φτάνει τα 800 μέτρα για να σας βοηθήσει να γνωρίζεται που βρίσκεται ο σκύλος.

3 τρόποι εκπαίδευσης
Το Delta Upland XC προσφέρει στον εκπαιδευτή τη δυνατότητα να επιλέξει από 18 επίπεδα συνεχόμενης και 36 στιγμιαίας διέγερσης, δόνηση ή ήχο. Ή να τα χρησιμοποιήσει όλα σε μία συνεδρία. Με 5 ρυθμίσεις διόρθωσης (εμφανείς στην LCD οθόνη), ο εκπαιδευτής μπορεί να επιλέξει την εναλλακτική εκπαίδευσης που ταιριάζει στην περίσταση και την προσωπικότητα του σκύλου. Το Delta Upland XC προσφέρει τη δυνατότητα ελέγχου μέχρι 3 σκύλων (απαιτούνται πρόσθετα κολάρα) και να επιλέγει γρήγορα το σκύλο που θέλει κάθε φορά.

Ενσωματωμένο BarkLimiter
Το Delta Upland XC διαθέτει πλήρως ρυθμιζόμενο και ελεγχόμενο BarkLimiter με εξελιγμένη διόρθωση γαβγίσματος. Το BarkLimiter αναγνωρίζει την διαφορά ανάμεσα στο επιθυμητό και ανεπιθύμητο γάβγισμα καθώς και την δόνηση από το ξύσιμο του σκύλου. Έτσι, πραγματικά εξαφανίζει τις λανθασμένες και υπερβολικές διορθώσεις. Μπορείτε να ρυθμίσετε τα επίπεδα του BarkLimiter και να το διαχειριστείτε από το χειριστήριο επιτρέποντας σας την εκπαίδευση και σε λειτουργία BarkLimiter.

Ανθεκτική, αδιάβροχη κατασκευή
Όπως όλα τα προϊόντα Garmin για υπαίθρια λειτουργία, έτσι και το Delta Upland XC έχει σχεδιαστεί να είναι αποτελεσματικό, ανθεκτικό και αδιάβροχο (IPX7) με επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου που διαρκεί στο χειριστήριο και στην συσκευή του σκύλου.

Κολάρο που αντικαθίσταται
Επιλέξτε το στυλ που σας αρέσει αντικαθιστώντας το λουράκι του σκύλου με ένα από την συλλογή μας (πολλά χρώματα, πωλούνται χωριστά).

Περιλαμβάνονται στη συσκευασία:
 • Χειριστήριο Delta Upland XC
 • Συσκευή σκύλου με πορτοκαλί κολάρο
 • Συσκευή Upland Beeper
 • Κλιπ φόρτισης
 • Καλώδιο USB και Split καλώδιο
 • Φορτιστής σπιτιού
 • Κορδόνι
 • Σετ κοντές και ψηλές επαφές με κατσαβίδι
 • Οδηγίες χρήσης

Βάρος συσκευασίας (ογκομετρικό): 1κ.
Κατασκευαστής:
GARMIN