Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
-9%

Garmin Edge 520 Bundle

Κατασκευαστής:GARMIN
299.00
Αρχική τιμή: 329.00
Σύντομη Περιγραφή:
Εδώ θα βρείτε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που ψάχνατε! Το Garmin Edge 520 είναι η πρώτη συσκευή με λειτουργία προκλήσεων Strava live . Στείλτε τμήματα διαδρομής από το Strava στο Edge 520 και ανταγωνιστείτε για τους τίτλους KOM ή QOM. Μόνο με την Garmin μπορείτε να ανταγωνιστείτε...
010-01369-00
Σε Απόθεμα
+

Εδώ θα βρείτε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που ψάχνατε!

Το Garmin Edge 520 είναι η πρώτη συσκευή με λειτουργία προκλήσεων Strava live. Στείλτε τμήματα διαδρομής από το Strava στο Edge 520 και ανταγωνιστείτε για τους τίτλους KOM ή QOM. Μόνο με την Garmin μπορείτε να ανταγωνιστείτε τμήματα Strava σε συμβατές συσκευές Edge.

Το Garmin Edge 520 προσφέρει εξελιγμένη μέτρηση επιδόσεων και ισχύος συμπεριλαμβανομένων νέων λειτουργιών όπως χρόνος σε ζώνη, καταγραφή FTP και Watts ανά κιλό, μέγιστη VO2 στην ποδηλασία και χρόνος αποκατάστασης και δυναμικές ποδηλασίας. Οι λειτουργίες διασύνδεσης περιλαμβάνουν αυτόματη μεταφορά δεδομένων, live tracking, αποστολή/λήψη διαδρομών, δημοσιεύσεις σε social media και πρόβλεψη καιρού. Επίσης μπορείτε να βλέπετε μηνύματα και κλήσεις ενώ κάνετε ποδήλατο. Το Edge 520 δέχεται δεδομένα από το ηλεκτρονικό σύστημα ταχυτήτων Shimano Di2 και άλλα προαιρετικά αισθητήρια ANT+. Εκτός από τα συνήθη αισθητήρια ANT+ - όπως μετρητής ισχύος, αισθητήριο καρδιακών παλμών, αισθητήριο ταχύτητας και ρυθμού πεταλιάς, τα προϊόντα ενημέρωσης αναβάτη Varia, τηλεχειριστήρια και κάμερες VIRB – το Edge 520 είναι συμβατό και με εργόμετρα ANT+ για προπόνηση σε εσωτερικό χώρο και προβολή δεδομένων αλλά και λειτουργία.

Το Garmin Edge 520 είναι συμβατό με δορυφορικά συστήματα GPS και GLONASS, για μεγαλύτερη ακρίβεια. Το Edge 520 διαθέτει έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης 2.3”, για εξαιρετική ορατότητα σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού, ενώ παραμένει ελαφρύ και μικρό σε μέγεθος όπως το Edge 500. Με αυτονομία μπαταρίας που φτάνει τις 15 ώρες, το Edge 520 ανταπεξέρχεται σε αγώνες αντοχή. Αναλύστε τα δεδομένα σας μετά την ποδηλασία, συμπεριλαμβανομένων των δυναμικών ποδηλασίας στο Garmin Connect για να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο κάθε προπόνηση.

Περιεχόμενα συσκευασίας:

  • Edge 520
  • Cadence sensor
  • Speed sensor
  • HRM3 heart rate monitor
  • Βάσης ποδηλάτου (Απλή και out-front)
  • USB καλώδιο
  • Tether
  • Οδηγίες χρήσεως
Κατασκευαστής:
GARMIN

in the box