Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin Forerunner 920XT Tri Bundle

Κατασκευαστής:GARMIN
519.00
Σύντομη Περιγραφή:
To απόλυτο εργαλείο τριάθλου παρουσίασε επίσημα η Garmin που ακούει στο όνομα Forrerunner 920 ΧΤ . Πρόκειται για την εξέλιξη του άκρως επιτυχημένου 910XT ενός μοντέλου που καλύπτει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού τριαθλητή και φυσικά των όλων δρομέων. Το Garmin 920XT, που είναι πιο...
010-01174-41
Άμεσα Διαθέσιμο
+

To απόλυτο εργαλείο τριάθλου παρουσίασε επίσημα η Garmin που ακούει στο όνομα Forrerunner 920 ΧΤ. Πρόκειται για την εξέλιξη του άκρως επιτυχημένου 910XT ενός μοντέλου που καλύπτει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού τριαθλητή και φυσικά των όλων δρομέων.

Το Garmin 920XT, που είναι πιο ελαφρύ κατά 15% και πιο λεπτό κατά 18% σε σύγκριση με το 910ΧΤ, διαθέτει νέα, έγχρωμη οθόνη υψηλότερης ανάλυσης, αλλά και αρκετές νέες υπηρεσίες.

 • Για τους τριαθλητές που θέλουν όλα τα δεδομένα, το HRM-Tri παρέχει δεδομένα καρδιακής συχνότητας από την αρχή μέχρι το τέλος Καταγράφει δεδομένα κατά την κολύμβηση (έως 20 ώρες) και τα προωθεί στο Forerunner 920XT ή σε άλλη συμβατή συσκευή αφού ολοκληρώσετε το πρόγραμμα σας
 • Επιπρόσθετα, παρέχει τυπικές μετρήσεις καρδιακής συχνότητας σε οποιοδήποτε σκέλος της προπόνησης ή του αγώνα καθώς και δεδομένα δυναμικής τρεξίματος – ρυθμός βημάτων, κατακόρυφη ταλάντωση κ.α.
 • Εξειδικευμένο για την κολύμβηση σε πισίνα, το HRM-Swim είναι σχεδιασμένο ώστε να μην γλιστράει και να μένει στην θέση του οποιαδήποτε στιγμή, ενώ το υλικό του είναι ανθεκτικό στην επαναλαμβανόμενη έκθεση στα χημικά της πισίνας.
 • Αποθηκεύει δεδομένα (έως 20 ώρες) όταν είναι μέσα στο νερό για πραγματικό χρόνο και περίληψη της προπόνησης και τα στέλνει μόλις βρεθεί εκτός νερού κατά την ξεκούραση

Διάρκεια της μπαταρίας που φτάνει τις 24 ώρες σε λειτουργία GPS ενώ η νέα τεχνολογία GPS GLonar εγγυάται τον εντοπισμό σήματος ακόμα και κάτω από δέντρα. Έχει λειτουργίες που έχουν να κάνουν με τη μέτρηση του μήκους και του ύψους κάθε διασκελισμού, τον αριθμό και τη συχνότητα διασκελισμών σε κάθε προπόνηση αλλά και Σύμβουλο Αποκατάστασης, ο οποίος ενημερώνει για την κατάσταση του οργανισμού και τον χρόνο που θα πρέπει να μεσολαβεί από προπόνηση σε προπόνηση με επιπλέον μετρητή βημάτων (activity tracer).

Διαθέτει ακόμα εκτίμηση VO2 max, μέτρηση που διατίθεται για πρώτη φορά και για την ποδηλασία. Δεν αφήνει φυσικά παραπονεμένους κολυμβητές και ποδηλάτες καθώς έχει δυνατότητα μέτρησης «χεριών» σε πισίνα και σε ανοιχτή θάλασσα αλλά και δεκάδων άλλων λειτουργιών για την ποδηλασία.

Τρέξιμο
Με το Forerunner 920XT οι τριαθλητές μπορούν να παρακολουθούν σημαντικές παραμέτρους της επίδοσής τους εφόσον χρησιμοποιούν το αισθητήριο καρδιακών παλμών HRM-Run™. Η καταγραφή του ρυθμού, της κατακόρυφης ταλάντωσης και ο χρόνος επαφής του ποδιού με το έδαφος σε κάθε βήμα είναι μερικά από τα εργαλεία για το τρέξιμο. Το Forerunner 920XT εμφανίζει ένα έγχρωμο γράφημα για να σας δείξει που βρίσκονται οι επιδόσεις σας σε σχέση με τους υπόλοιπους αθλούμενους. Διαθέτει μετρονόμο και ειδοποιήσεις με ήχο και δόνηση για την προπόνηση ρυθμού και μπορεί να προβλέψει την επίδοσή σας σε αγώνα χρησιμοποιώντας τη μέγιστη VO2 στο τρέξιμο. Ο σύμβουλος αποκατάστασης υποδεικνύει το χρόνο που θα πρέπει να ξεκουραστείτε μέχρι την επόμενη σκληρή προπόνηση. Για τους δρομείς μεγάλων αποστάσεων. Διαθέτει λειτουργία Ultra Trac η οποία απενεργοποιεί το GPS σε ορισμένα διαστήματα προκειμένου να επεκτείνει την αυτονομία του με GPS από 24 σε 40 ώρες καταγραφής.

Κολύμβηση
Το Forerunner 920XT είναι αδιάβροχο 5 ATM (50μ)και προσφέρει εξελιγμένες μετρήσεις τόσο για κολύμβηση σε πισίνα όσο και στην ανοιχτή θάλασσα. Διαθέτει λειτουργίες drill για εξάσκηση και καταγράφει απόσταση, ρυθμό, αριθμό και τύπο απλωτών καθώς και την αποτελεσματικότητα με τον δείκτη SWOLF. Επίσης διαθέτει δύο τύπους χρονομέτρων καθώς και ειδοποιήσεις απόστασης για να ενημερώνουν το χρήστη όταν ολοκληρώνει ένα σετ ή ειδοποιήσεις χρόνου για να τον βοηθάει να διατηρεί το ρυθμό του.

Ποδηλασία
Ενσωματωμένο αλτίμετρο που προσφέρει ακριβή δεδομένα ανόδου, καθόδου και κλίσης. Είναι συμβατό με αισθητήρια ταχύτητας και ρυθμού πεταλιάς, καρδιακών παλμών και με μετρητή ισχύος. Υποστηρίζει τα δορυφορικά συστήματα GPS και GLONASS για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια δεδομένων. Όταν συνδεθεί με συμβατό μετρητή ισχύος μέσω ANT+™, όπως τα συστήματα Vector, το Forerunner 920XT εμφανίζει δεδομένα όπως μέση ισχύς σε watts, εξισορρόπηση δεξιού/αριστερού ποδιού5, ζώνη ισχύος. Εάν συνδέεται και με αισθητήριο καρδιακών παλμών μπορεί να εκτιμήσει τη μέγιστη VO2 του αναβάτη προκειμένου να παρακολουθεί τις μεταβολές στην φυσική του κατάσταση.


Η συσκευασία περιλαμβάνει:

 • Forerunner 920XT
 • USB ANT+ stick
 • Zώνη παλμών HRM Tri
 • Zώνη παλμών HRM Swimm
 • Φορτιστής A/C
 • Καλώδιο USB
 • Ελληνικές οδηγίες χρήσης
Κατασκευαστής:
GARMIN