Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
-18%

Garmin Quatix 5 Sapphire (έως 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ)

Κατασκευαστής:GARMIN
699.00
Αρχική τιμή: 849.00
Σύντομη Περιγραφή:
Το Garmin Quatix 5 είναι ένα smartwatch με GPS για ναυτική λειτουργία που υποστηρίζει συνδεσιμότητα με συμβατά πλότερ Garmin και άλλες συσκευές, ώστε να προσφέρει έλεγχο αυτόματου πιλότου, επισήμανση σημείων από απόσταση, υποβοήθηση για αγώνες ιστιοπλοΐας, κοινή χρήση δεδομένων - όπως...
010-01688-42
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Το Garmin Quatix 5 είναι ένα smartwatch με GPS για ναυτική λειτουργία που υποστηρίζει συνδεσιμότητα με συμβατά πλότερ Garmin και άλλες συσκευές, ώστε να προσφέρει έλεγχο αυτόματου πιλότου, επισήμανση σημείων από απόσταση, υποβοήθηση για αγώνες ιστιοπλοΐας, κοινή χρήση δεδομένων - όπως ταχύτητα, βάθος, θερμοκρασία, άνεμος και ακόμα περισσότερα.

Κομψό σε μέγεθος και εντυπωσιακό σε εμφάνιση, με τα νέα λουράκια QuickFit™, παρέχει επίσης, εξελιγμένες λειτουργίες φυσικής κατάστασης και έχει αισθητήριο καρδιακών παλμών από τον καρπό1. Με προ-εγκατεστημένα προφίλ δραστηριοτήτων και μετρήσεις απόδοσης για θαλάσσια αθλήματα, όπως αθλήματα με κουπί, καγιάκ, κανό και άλλα, το quatix 5 σας καλύπτει, όποια περιπέτεια και αν επιλέξετε. Η ενσωματωμένη πυξίδα τριών αξόνων, το γυροσκόπιο και το βαρομετρικό αλτίμετρο θα σας καθοδηγήσουν με σιγουριά, εντός και εκτός νερού. Μείνετε συνδεδεμένοι με λειτουργίες όπως έξυπνες ειδοποιήσεις και αυτόματη μεταφορά δεδομένων στη διαδικτυακή κοινότητα φυσικής κατάστασης του Garmin Connect™. Εξατομικεύστε τη συσκευή σας με δωρεάν εμφανίσεις ώρας, εφαρμογές και ακόμα περισσότερα από το κατάστημα Connect IQ™.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
NΕΟ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ Συνδέστε το με ένα χειριστήριο αυτόματου πιλότου GHC 20 για ασύρματο έλεγχο του πιλότου.
NΕΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΣΗΜΕΙΩΝ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ Προσθέστε ένα σημείο από το quatix 5 και αυτόματα συγχρονίζεται με το συνδεδεμένο σας πλότερ.
NΕΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ FUSION-LINK™ LITE Ελέγχει συνδεδεμένα προϊόντα StereoActive™, καθώς και άλλα μοντέλα ηχοσυστημάτων που υποστηρίζουν τεχνολογία ANT® (RA70/BB100).
ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΚΑΦΟΥΣ Χρησιμοποιήστε το σύστημα του σκάφους για κοινή χρήση δεδομένων, όπως ταχύτητα, βάθος, θερμοκρασία και άνεμος.
ΠΑΛΙΡΡΟΙΕΣ Γίνεται λήψη ενημερωμένων δεδομένων για παλίρροιες στην περιοχή σας μέσω του smartphone σας. Δεδομένα παλίρροιας για τις επόμενες 7 ημέρες θα είναι διαθέσιμα για χρήση εκτός σύνδεσης.
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ Περιλαμβάνει εικονική γραμμή αφετηρίας, απόσταση μέχρι τη γραμμή αφετηρίας, αντίστροφη μέτρηση αγώνα και υποβοήθηση tack.
ΨΑΡΕΜΑ Το χρονόμετρο αγώνα και το αρχείο καταγραφής ψαριών σας βοηθούν να διασφαλίσετε ότι παρακολουθείτε τα ψάρια που έχετε ψαρέψει, καθώς και τον υπολειπόμενο χρόνο ψαρέματος.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΗΣΗΣ Παρακολουθεί την μετακίνηση της άγκυρας και ειδοποιεί το χρήστη εάν το σκάφος παρασύρεται. Επίσης, περιλαμβάνεται ειδοποίηση και υπολογιστής εκτάματος που ενημερώνει το χρήστη για το κατάλληλο μήκος του σκοινιού με βάση την προσαρμοζόμενη αναλογία.
ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ MOB Πατήστε και κρατήστε πατημένο ένα πλήκτρο και το ρολόι μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία πλοήγησης και οδηγεί το χρήστη πίσω στην τοποθεσία όπου ενεργοποιήθηκε η τοποθεσία «άνθρωπος στη θάλασσα» (MOΒ).
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ SUP/ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ Η λειτουργία για τα αθλήματα με κουπί μετράει τον αριθμό και το ρυθμό των κινήσεων, ακόμα και την απόσταση που διανύεται με κάθε κίνηση, για τον προσδιορισμό της απόδοσης.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΡΟΛΟΓΙΟΥ
NΕΟ ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ Τεχνολογία Elevate™ για καρδιακούς παλμούς από τον καρπό και καταγραφή καρδιακής συχνότητας όλο το 24ωρο - χωρίς να απαιτείται ζώνη στήθους.
ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ Κατάλληλο για περιπέτεια, με στιβαρό σχεδιασμό, περιλαμβάνει στεφάνη, πλήκτρα και πλάτη από ανοξείδωτο ατσάλι.
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ Αποκτήστε εύκολη πρόσβαση σε βασικά στατιστικά στοιχεία με το widget απόδοσης που δείχνει την κατάσταση προπόνησης, το φόρτο προπόνησης και ακόμα περισσότερα.
ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΠΡΟΦΙΛ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ/ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Προεγκατεστημένα προφίλ δραστηριοτήτων για όλα τα αθλήματα και τις περιπέτειές σας, όπως τρέξιμο, γκολφ, πεζοπορία, ποδηλασία και κολύμβηση.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ Οι λειτουργίες διασύνδεσης2 περιλαμβάνουν έξυπνες ειδοποιήσεις, αυτόματη μεταφορά δεδομένων στη διαδικτυακή κοινότητα φυσικής κατάστασης του Garmin Connect και εξατομίκευση μέσω δωρεάν εμφανίσεων ώρας και εφαρμογών από το κατάστημα Connect IQ™.
NΕΟ ΛΟΥΡΑΚΙΑ QUICKFIT™ Η συλλογή από λουράκια QuickFit περιλαμβάνει λουράκια από δέρμα, μέταλλο ή σιλικόνη (πωλούνται χωριστά), που σας βοηθάνε να αλλάζετε και συνδυάζετε διαφορετικά στυλ με αθλήματα ή δραστηριότητες, χωρίς να απαιτούνται εργαλεία.
ΠΛΟΗΓΟΣ + ABC Τα ενσωματωμένα αισθητήρια πλοήγησης περιλαμβάνουν πυξίδα 3 αξόνων, γυροσκόπιο και βαρομετρικό αλτίμετρο, καθώς και GPS και GLONASS για δυνατότητα καταγραφής σε ακόμα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα.
ΚΛΑΣΗ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ Κλάση αδιαβροχοποίησης 10 ATM (100 μ.).

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Διαστάσεις: 1.9” x 1.9” x 0.6” / 47.0 x 47.0 x 15.5 mm
Μέγεθος οθόνης: 1.2” / 3.0 εκ. διάμετρο
Ανάλυση οθόνης: 240 x 240 pixels
Τύπος οθόνης: Ορατή στον ήλιο, πάντα ενεργή, χαμηλής κατανάλωσης, έγχρωμη οθόνη
Βάρος: quatix 5: 85 γρ.
Αυτονομία/τύπος μπαταρίας: Μέχρι 2 εβδομάδες σε λειτουργία smartwatch (εξαρτάται από τις ρυθμίσεις), μέχρι 24 ώρες σε λειτουργία GPS και μέχρι 60 ώρες σε λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας UltraTrac
Κλάση αδιαβροχοποίησης: 10 ATM/100μ.3
Συνδεσιμότητα: USB ναυτική λειτουργία

Το quatix 5 είναι συμβατό με όλα τα αξεσουάρ του Fenix 5

Περιεχόμενα συσκευασίας
quatix 5 με μπλε λουράκι σιλικόνης
Καλώδιο φόρτισης/δεδομένων

Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής:
GARMIN