Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

ΠΑΛΙΑ ΕΚΔΟΣΗ

Garmin Quatix 6X Solar Titanium

Κατασκευαστής: Garmin
1,149.00
Σύντομη Περιγραφή:
Multisport smartwatch με GPS και εξειδικευμένες ναυτικές λειτουργίες
010-02157-31
Σε Απόθεμα
+
Η σειρά quatix® 6, τα multisport smartwatches με GPS και εξειδικευμένες ναυτικές λειτουργίες, προσφέρει ολοκληρωμένη συνδεσιμότητα με τα συμβατά πλότερ/βυθόμετρα καθώς και άλλες συσκευές της Garmin1 για έλεγχο αυτόματου πιλότου, για υποβοήθηση σε αγώνες ιστιοπλοΐας, έλεγχο ψυχαγωγικών μέσων της σειράς Fusion-Link™, έλεγχο ροής δεδομένων - συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας, του βάθους, της θερμοκρασίας και του ανέμου - και πολλά άλλα. Υποστηρίζει προαιρετικούς χάρτες BlueChart® g3 με βελτιωμένη απεικόνιση. Με τα ενσωματωμένα προφίλ δραστηριοτήτων και τις μετρήσεις απόδοσης για αθλήματα με κουπί, καγιάκ, κανό, γκολφ και πολλά άλλα, το quatix 6 σας καλύπτει για οποιοδήποτε άθλημα θελήσετε να καταγράψετε. Η δορυφορική πλοήγηση και οι λειτουργίες καταγραφής συνδυάζονται με την πυξίδα τριών αξόνων, το γυροσκόπιο και το βαρομετρικό αλτίμετρο για να σας καθοδηγήσουν με σιγουριά, μέσα και έξω από το νερό. Επίσης περιλαμβάνει λειτουργίες διασύνδεσης2 , παρακολούθηση καρδιακών παλμών απευθείας από τον καρπό3, πρόσβαση στο Garmin Connect™, ανέπαφες πληρωμές4 Garmin Pay™ και αποθηκευτικό χώρο για μουσική.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
QUATIX 6 Ανθεκτική και εκλεπτυσμένη σχεδίαση που περιλαμβάνει οθόνη 1.3", μόνιμα ενεργή, στεφάνη, πλήκτρα και καπάκι από ανοξείδωτο ατσάλι και σύστημα QuickFit για λουράκια (περιλαμβάνει λουράκι σιλικόνης captain blue).
ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Διαθέτει ολοκληρωμένη συνδεσιμότητα με τα πλότερ/βυθόμετρα και άλλες συσκευές1της Garmin, παρέχοντας λειτουργίες διασύνδεσης2 συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων ειδοποιήσεων και των αυτόματων μεταφορτώσεων στην online fitness κοινότητα του Garmin Connect™.
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ Βελτιωμένη υποβοήθηση στην αγωνιστική ιστιοπλοΐα συμπεριλαμβανομένης της εικονικής γραμμής εκκίνησης, της απόστασης από τη γραμμή εκκίνησης, του χρονομέτρου αντίστροφης μέτρησης αγώνα και της λειτουργίας tack assist.
ΠΡΟΦΟΡΤΩΜΕΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Προφορτωμένες εφαρμογές για ναυσιπλοΐα, παλίρροια, έλεγχο αυτόματου πιλότου, Fusion-Link™ και ψάρεμα.
ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΑ Υποστήριξη για προαιρετικούς χάρτες BlueChart® g3 με βελτιωμένη απεικόνιση χαρτών για την πιο ενημερωμένη χαρτογράφηση Garmin με ενσωματωμένα δεδομένα Navionics®.
ΠΡΟΦΙΛ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Προφορτωμένα προφίλ δραστηριοτήτων για κάθε άθλημα και περιπέτεια συμπεριλαμβανομένου του γκολφ, αθλημάτων με κουπί, καγιάκ και κανό. Περιλαμβάνει προφορτωμένους τοπογραφικούς χάρτες, χάρτες σκι, υποστήριξη πολλαπλών δορυφορικών συστημάτων, βαρομετρικό αλτίμετρο και πυξίδα.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ2 Διαθέτει δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών4 Garmin Pay™και αποθηκευτικό χώρο για αναπαραγωγή μουσικής.

ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Διαστάσεις προϊόντος (ΠxΥxΒ): 47 x 47 x 14.7 χιλ
Υλικό δεσίματος (Λουράκια QuickFit®): Σιλικόνης και Τιτάνιο
Οθόνη μέγεθος, ανάλυση, τύπος: 1.3" διάμετρος, 260 x 260 pixels, Ευανάγνωστη και στον ήλιο, (MIP)
Βάρος: 49.3 γρ
Τύπος μπαταρίας: Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη ιόντων Λιθίου
Smartwatch: έως 21 μέρες + 3 μέρες*
GPS: έως 60 ώρες + 6 ώρες**
GPS + Μουσική: έως 15 ώρες + 1 ώρες**
Λειτουργία Max Battery GPS: 120 ώρες + 28 ώρες**
Λειτουργία Expedition GPS: 46 μέρες + 10 ώρες**
Λειτουργία απλού ρολογιού: 80 μέρες + 40 μέρες*
Αδιαβροχοποίηση: 10 ATM/100 μέτρα7
Ασύρματες τεχνολογίες: Wi-Fi®, BLUETOOTH® και ANT+®
Μνήμη / Ιστορικό: 32 GB

1. Συμβατά ναυτικά προϊόντα: GPSMAP® 722/922/1222 Plus, GPSMAP® 1022/1222, GPSMAP® 7400, GPSMAP® 8400, GHC™ 20, GNX™ Wind, GNT™ 10
2. Όταν συνδέεται με μια συμβατή συσκευή. Επισκεφθείτε τη σελίδα Garmin.com/ble
3. Επισκεφθείτε τη σελίδα Garmin.com/ataccuracy
4. Δείτε υποστηριζόμενες χώρες, δίκτυα πληρωμών και τράπεζες στο Garmin.com/GarminPay/banks
5. Δεν είναι ιατρική συσκευή και δεν προορίζεται για διάγνωση ή παρακολούθηση ιατρικής κατάστασης. Δείτε Garmin.com/ataccuracy. Το Pulse Ox δεν διατίθεται σε όλες τις χώρες.
6. Ενδέχεται να απαιτείται συνδρομή από τρίτο πάροχο
7. Επισκεφθείτε τη σελίδα Garmin.com/waterrating


Περιεχόμενα συσκευασίας
quatix 6 με λουράκι σιλικόνης captain blue
Καλώδιο φόρτισης/δεδομένων
Οδηγίες χρήσης
Κατασκευαστής:
Garmin