Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
-26%

Garmin Striker 5cv Βυθόμετρο με GPS χωρίς αισθητήριο (ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ)

Κατασκευαστής:GARMIN
289.00
Αρχική τιμή: 389.00
Σύντομη Περιγραφή:
Ανιχνευτής ψαριών 5 ιντσών με GPS και σόναρ CHIRP DownVü™ Οθόνη 5 ιντσών, ενσωματωμένο GPS και σόναρ με τεχνολογία σάρωσης CHIRP DownVü™ Βρείτε και σημαδέψτε τις αγαπημένες σας περιοχές με και επιστρέψτε σε αυτές ξανά Συμβατό με το GT20 σόναρ ισχύος 500W για βάθος έως και 360...
010-01552-GE
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Ανιχνευτής ψαριών 5 ιντσών με GPS και σόναρ CHIRP DownVü™

  • Οθόνη 5 ιντσών, ενσωματωμένο GPS και σόναρ με τεχνολογία σάρωσης CHIRP DownVü™
  • Βρείτε και σημαδέψτε τις αγαπημένες σας περιοχές με και επιστρέψτε σε αυτές ξανά
  • Συμβατό με το GT20 σόναρ ισχύος 500W για βάθος έως και 360 μέτρα με τεχνολογία σάρωσης CHIRP (50/77/200 kHz) και DownVü (260/455/800)
  • Πανεύκολο στη χρήση με βολικά πλήκτρα περιήγησης

    Με τον νέο GPS / Βυθόμετρο Striker 5cv, ποτέ η ανίχνευση ψαριών δεν ήταν ευκολότερη. Χάρης στο ενσωματωμένο GPS μπορείτε να σημαδεύεται τις περιοχές που επιθυμείτε, ώστε να μπορείτε να τις βρείτε ξανά με ακρίβεια και όσες φορές εσείς θέλετε. Ακόμη μπορείτε και να μεταφέρετε τα σημεία από την παλιά σας συσκευή echoMAP ή από τα Striker άλλων χρηστών στην εσωτερική του μνήμη.

Τεχνολογία CHIRP: Μια ξεκάθαρη εικόνα του βυθού
Το μάτι που είναι συμβατό με το Striker διαθέτει την τεχνολογία CHIRP που σαρώνει ταυτόχρονα σε όλες τις συχνότητες μεταξύ 77 και 200kHz. Έτσι απεικονίζει το βυθό με εξαιρετική διαύγεια και καθαρότητα, καθώς και λεπτομέρεια του μεγέθους των ψαριών.


Φωτογραφική απεικόνιση του βυθού
Το Striker διαθέτει τη λειτουργία DownVü με την οποία προσφέρει απεικόνιση του βυθού σχεδόν φωτογραφικής ποιότητας. Έτσι διακρίνεται καθαρά τη μορφολογία και τη δομή του βυθού καθώς και τα βυθισμένα τυχόν αντικείμενα. Η λειτουργία DownVü είναι διαθέσιμη για βάθη έως 200+ μέτρων.

Σημαδέψτε και επιστρέψτε στους ψαρότοπους με το ενσωματωμένο GPS
Το Sriker δεν είναί ένα κοινό βυθόμετρο, αφού διαθέτει GPS δέκτη υψηλής ευαισθησίας. Έτσι μπορείτε να μαρκάρετε και να αποθηκεύσετε τις συντεταγμένες όπου βρίσκεστε γρήγορα και με μεγάλη ακρίβεια. Έπειτα θα μπορείτε να επιστρέψετε στα σημεία που επιθυμείτε, εκεί δηλαδή όπου τα ψάρια τσιμπάνε και οι ψαριές είναι πιο πλούσιες. Ακόμη μπορείτε να αποθηκεύσετε τα σημεία όπου υπάρχουν λιμάνια, αποβάθρες, ράμπες, παραλίες κ.α.
Μπορείτε να δείτε την τρέχουσα θέση σας σε σχέση με τα σημεία που έχετε σώσει. Ακόμη να δημιουργήσετε πορεία ακολουθώντας τα αποθηκευμένα σας σημεία, καθώς και πορεία αντίθετης φοράς για να επιστρέψετε πίσω στην αφετηρία σας.


Έλεγχος ταχύτητας με μία ματιά

Παρακολουθείστε την ταχύτητά σας απλά και γρήγορα μέσα από την οθόνη του Striker. Είναι σημαντική λεπτομέρεια στη συρτή να πηγαίνετε με τη σωστή ταχύτητα, διότι σχετίζεται άμεσα με το δόλωμα που χρησιμοποίητε, καθώς και το είδος ψαριού στο οποίο στοχεύετε.

Ψάρεμα με καθετή
Αν επιθυμείτε ψάρεμα σε στατικό σημείο το Striker θα σας δίνει πληροφορίες του τύπου του βυθού. Αν είναι πετρώδης ή αν έχει λάσπη καθώς και με το βάθος που βρίσκονται τα ψάρια. Μπορείτε να βλέπετε και που βρίσκετε το δόλωμα που έχετε ρίξει και αν τα ψάρια πλησιάζουν ή απομακρύνονται από αυτό.


Άλλα χαρακτηριστικά
- Έγχρωμη οθόνη HVGA 5'' με ανάλυση 480 x 800 pixels
- Ελληνικό μενού με ελληνικούς χαρακτήρες
- Ένδειξη και γράφημα θερμοκρασίας, δυνατότητα διαχωρισμού οθόνης
- Τεχνολογία AutoGain για μείωση θορύβου, κλείδωμα βυθού και μέτρηση βάθους αντικειμένων και ζούμ
- Αδιαβροχοποίηση IPX7
- Ηχητικές ειδοποιήσεις
- Διαστάσεις συσκευής: 18.8 x 11.6 x 5.4 cm
- Βάρος 430g

Περιεχόμενα συσκευασίας
Garmin Striker 5cv
Βάση για τοποθέτησης συσκευής

Οδηγίες χρήσης στα ελληνικά

Κατασκευαστής:
GARMIN
Μέγεθος οθόνης:
5''