Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Garmin Vivosmart HR+ Black (έως 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ)

Κατασκευαστής:GARMIN
199.00
Αρχική τιμή: 219.00
Σύντομη Περιγραφή:
Smart Activity Tracker με παλμούς από τον καρπό και GPS Το GPS εμφανίζει απόσταση και ρυθμό ενώ καταγράφει το τρέξιμο ή το περπάτημά σας Κατάλληλο για κολύμβηση, κομψό αι άνετο λουράκι για να το φοράτε όλη μέρα ενώ η πάντα ενεργή οθόνη του εμφανίζει δεδομένα ακόμα και στο άμεσο ηλιακό...
010-01955-48
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Smart Activity Tracker με παλμούς από τον καρπό και GPS


  • Το GPS εμφανίζει απόσταση και ρυθμό ενώ καταγράφει το τρέξιμο ή το περπάτημά σας
  • Κατάλληλο για κολύμβηση, κομψό αι άνετο λουράκι για να το φοράτε όλη μέρα ενώ η πάντα ενεργή οθόνη του εμφανίζει δεδομένα ακόμα και στο άμεσο ηλιακό φως
  • Μετράει βήματα, απόσταση, ορόφους, θερμίδες, λεπτά έντασης και παλμούς από τον καρπό1
  • Εμφανίζει έξυπνες ειδοποιήσεις όπως emails, κλήσεις, μηνύματα, social media κ.α. από συμβατό smartphone
  • Συγχρονίζεται αυτόματα με την εφαρμογή Garmin Connect Mobile για συμμετοχή σε αναμετρήσεις, ανάλυση των δεδομένων σας και συμβουλές για την προπόνηση

Μετρήστε την ένταση της δραστηριότητας με παλμούς από τον καρπό
Το activity tracker vívosmart HR+ χρησιμοποιεί την τεχνολογία καρδιακών παλμών από τον καρπό Elevate™ για να καταγράψει την καρδιακή σας συχνότητα 24 ώρες το 24ωρο. Αυτό σας δίνει την ελευθερία να γυμνάζεστε όποτε θέλετε χωρίς να χρειάζεστε επιπλέον αισθητήριο για παλμούς. Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα καρδιακών παλμών, το vívosmart HR+ παρέχει ακριβή δεδομένα καύσεις θερμίδων. Είτε πάτε για ένα χαλαρό τρέξιμο, είτε παίζεται με φίλους ή δοκιμάζετε ένα καινούριο πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ποσοτικοποιεί την ένταση της δραστηριότητάς σας με τα λεπτά έντασης. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την πρόοδο σας σε σχέση με τους στόχους δραστηριότητας που συστήνονται από οργανισμούς υγείας όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Επιπρόσθετα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το vívosmart HR+ για να εκπέμψετε δεδομένα καρδιακών παλμών σε άλλες συμβατές συσκευές Garmin.

Προπονηθείτε στο γυμναστήριο ή στο πάρκο
Το vívosmart HR+ μπορεί να καταγράψει απόσταση, χρόνο και ρυθμό για δραστηριότητες που γίνονται σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Με το GPS, μπορείτε να έχετε ακόμα πιο ακριβή δεδομένα απόστασης και ρυθμούς καθώς και μία καταγραφή της δραστηριότητάς σας για να την εμφανίσετε πάνω στο χάρτη. Επιπλέον, εκτός από τρέξιμο, βήματα και θερμίδες, το vívosmart HR+ μετράει τους ορόφους που έχετε ανέβει και τα λεπτά έντασης.

Συνδεθείτε
Το vívosmart HR+ συγχρονίζεται αυτόματα με το smartphone σας κατά τη διάρκεια της ημέρας για να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας στη δωρεάν online κοινότητα του Garmin Connect. Απλά κατεβάστε στο smartphone σας την εφαρμογή Garmin Connect Mobile, ή συνδεθείτε με το λογαριασμό στο Garmin Connect σε υπολογιστή, για να αποθηκεύσετε, να προγραμματίσετε και να μοιραστείτε τις δραστηριότητές σας αλλά και για να νικήσετε το χτες στα καθημερινά βήματα. Συνδεθείτε με άλλους χρήστες και λάβετε μέρος σε αναμετρήσεις. Για λεπτομερή καταγραφή θερμίδων, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό MyFitnessPal και να τον συνδέσετε με το λογαριασμό σας στο Garmin Connect. Αυτό σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις θερμίδες που καταναλώνετε με αυτές που καίτε, όπως τις καταγράφει το vívosmart HR+ κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Move IQ
Με το Move IQ δεν χρειάζεται να ξεκινάτε και να σταματάτε το χρονόμετρο όταν ξεκινάτε μία δραστηριότητα. Το vívosmart HR+ μπορεί αυτόματα να αναγνωρίσει τη μεταβολή των κινήσεων όπως περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση ακόμα και ελλειπτικό. Μπορείτε έπειτα να δείτε όλες τις καθημερινές σας δραστηριότητες στο Garmin Connect.

Έξυπνες δυνατότητες
Μείνετε δραστήριοι και συνδεδεμένοι με το vívosmart HR+. Κάθε φορά που λαμβάνετε μία ειδοποίηση από συμβατό smartphone το vívosmart HR+ δονείται ελαφρά και εμφανίζει αυτόματα τις πληροφορίες. Απλά ακουμπήστε το δάχτυλό σας στην οθόνη και σύρετε για να διαβάσετε περισσότερα. Άλλες λειτουργίες σας επιτρέπουν να χειρίζεστε τη μουσική και την action camera VIRB (πωλείται χωριστά), ή να εντοπίζετε το τηλέφωνό σας.

Νικήστε το χτες, κάθε μέρα
Το vívosmart HR+ μαθαίνει το επίπεδο της δραστηριότητάς σας και έπειτα σας ορίζει καθημερινά έναν ημερήσιο στόχο βημάτων. Όσο τον επιτυγχάνετε, προσαρμόζει τον στόχο της επόμενης μέρας, οδηγώντας σας σταδιακά σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, σας υπενθυμίζει να μένετε δραστήριοι με τη μπάρα κίνησης και την ειδοποίηση με δόνηση όταν είστε αδρανείς για περισσότερο από μία ώρα. Περπατήστε λίγα λεπτά για να εξαφανίσετε τη μπάρα κίνησης.

1. Όταν συνδέεται με συμβατό smartphone

Η διάσταση του Vivosmart HR+ Regular είναι για καρπό με δίαμετρο 13.6 - 19.2 cm

Περιεχόμενα συσκευασίας
vívosmart HR+
Κλιπ φόρτισης/δεδομένων
Οδηγίες χρήσης
Κατασκευαστής:
GARMIN