Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

TYT PMR446 TWIN PACK ΦΟΡΗΤΟΙ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΕΣ

39.00
Σύντομη Περιγραφή:
Ο TYT PMR446 είναι ένα επαγγελματικό μοντέλο ασυρμάτου που δεν χρειάζεται άδεια. Προσφέρεται σε ζευγάρι μαζί με δύο επιτραπέζιους φορτιστές, κλιπ ζώνης και δώρο δύο μικροακουστικά . Λειτουργεί στα UHF στην ζώνη 446.000 έως 446.100 (PMR-446). Διαθέτει 16 κανάλια, αναλογικούς και ψηφιακούς...
Σε Απόθεμα
+

Ο TYT PMR446 είναι ένα επαγγελματικό μοντέλο ασυρμάτου που δεν χρειάζεται άδεια. Προσφέρεται σε ζευγάρι μαζί με δύο επιτραπέζιους φορτιστές, κλιπ ζώνης και δώρο δύο μικροακουστικά. Λειτουργεί στα UHF στην ζώνη 446.000 έως 446.100 (PMR-446). Διαθέτει 16 κανάλια, αναλογικούς και ψηφιακούς υπότονους, λειτουργία σάρωσης καναλιών, κύκλωμα εξοικονόμησης μπαταρίας, σύστημα scrambler (παραμορφωτής φωνής) για ασφαλείς επικοινωνίες, επιλογή εύρους καναλιού (narrow/wide), σύστημα VOX για εκπομπή χωρίς πάτημα κουμπιού, προειδοποίηση χαμηλής στάθμης μπαταρίας, μπαταρία Li-Ion, φωνητική αναγγελία λειτουργιών και σύστημα squelch (φίμωσης δέκτη).

Μεγάλο πλεονέκτημα του συγκεκριμένου μοντέλου είναι το ότι δεν απαιτεί εμπειρία χειρισμού από τον χρήστη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος για να τον λειτουργήσει είναι να τον ενεργοποιήσει και να διαλέξει κανάλι. Από εκεί και πέρα η επικοινωνία γίνεται εύκολα χωρίς να μπορεί ο χειριστής να αλλάξει τις παραμέτρους του πομποδέκτη όταν τον χειρίζεται. Ο προγραμματισμός του γίνεται με χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και απαιτείται το προαιρετικό επιπλέον καλώδιο προγραμματισμού και κατάλληλο λογισμικό που παρέχεται δωρεάν.
Η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική ενώ η ενσωματωμένη κεραία είναι ειδικά σχεδιασμένη για επαγγελματική χρήση και έχει εξαιρετικά καλή απόδοση. Η ισχύς εξόδου του μεγαφώνου του TYT PMR446 είναι 1 Watt, που σημαίνει ότι παρέχει πολύ δυνατό ήχο λήψης και είναι ακουστό ακόμη και σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Η παρεχόμενη εγγύηση είναι 2 ετών.
Ο TYT PMR446 θα λύσει τα χέρια σε επαγγελματίες και ιδιώτες χρήστες που χρειάζονται ένα ζευγάρι καλούς ασυρμάτους, απλούς στην χρήση, με ικανοποιητική εμβέλεια, χωρίς να χρειάζεται άδεια για την κατοχή και την χρήση τους. Το χαμηλό κόστος, η ποιότητα και αξιοπιστία της TYT κάνουν το TYT PMR446 εξαιρετική επιλογή για χρήση από οικογένειες σε εκδρομές, περιπάτους, επισκέψεις σε μεγάλα εμπορικά κέντρα και δραστηριότητες στο ύπαιθρο, όπως και σε εταιρίες security, πάρκινγκ, κέντρα διασκέδασης, καφετέριες, ξενοδοχεία, beach bar και ένα πλήθος άλλων εφαρμογών όπου απαιτούνται αξιόπιστες, οικονομικές ραδιοεπικοινωνίες.
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Γενικές
Ζώνη συχνοτήτων: PMR446
Αριθμός καναλιών: 16
Τάση λειτουργίας: DC 3.7V
Θερμοκρασία λειτουργίας: -10° ~ +50° C
Κεραία: Υψηλής απόδοσης
Σύνθετη αντίσταση κεραίας: 50 Ωμ
Τρόπος επικοινωνίας: Simplex (μονόδρομος)
Δέκτης
Ευαισθησία: ≤0.2uV
Εύρος καναλιού: ≤16KHz
Επιλεκτικότητα: ≥65db
Ισχύς εξόδου ήχου: 1W
Παραμόρφωση: ≤5%
Σταθερότητα συχνότητας: 5ppm
Κατανάλωση ρεύματος: 80mA (standby) 220mA (transmit)
Πομπός
Ισχύς εξόδου: 0,5W
Διαμόρφωση: 16KF3E
Παρασιτικές ακτινοβολίες: ≤7.5uW
Θόρυβος διαμόρφωσης: <-401dB
Παραμόρφωση διαμόρφωσης: <5%
Σταθερότητα συχνότητας: 5ppm

Μέγιστη απόκλιση συχνότητας: ≤±5KHz